Az Immunerősítő Bodza szirup - Betegség megelőzés Fekete bodzával
100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Fekete Bodza szirup

Az Immunerősítő Bodza szirup

A fekete bodza az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövényünk, melyet számos tudományos kutatás, valamint tapasztalatok is alátámasztanak. Mindezt gazdag tápanyagtartalmának, illetve a benne található antioxidánsoknak, baktérium-és vírusellenes hatóanyagoknak köszönheti.

Az sem véletlen, hogy a fekete bodzát számtalan megfázás és nátha ellenes készítményben alkalmazzák fő összetevőként, hiszen kivételesen hatékonyan képes a betegségeket megelőzni, illetve csökkenteni a már fennálló betegségek tüneteit is.

A bodza kitűnő természetes megoldás a vírusos eredetű fertőzések és betegségek ellen, mivel a fekete bodza kivonata akár 2-3 nap alatt képes jelentős mértékű javulást, teljes gyógyulást elérni megfázás, nátha vagy influenza esetén is.

A jól működő immunrendszer legyőzi a vírusokat!

Fontos tudni, hogy mindannyiunk szervezetét folyamatosan támadják a különféle vírusok, ám ezek csak akkor képesek megbetegedést okozni, ha immunrendszerünk legyengült, s így nem tud megfelelő hatékonysággal fellépni a vírusok ellen, és megakadályozni azok további szaporodását.

Ezért a legfontosabb teendőnk a betegségek megelőzése terén az, hogy a lehető legjobban megerősítsük, támogassuk immunrendszerünket a számára szükséges tápanyagokkal.

Ebben segít nekünk a fekete bodza, mely tele van olyan hatóanyagokkal, melyekre alapvetően szüksége van immunrendszerünknek. Ráadásul a fekete bodza bizonyítottan hatékony a vírusos fertőzések, így nátha, megfázás vagy influenza ellen is

Norvég kutatók megfigyelték, hogy a fekete bodza kivonatának részecskéi kötődést alakítanak ki, amivel hatástalanítják a vírusok pici fehérje tüskéit, amelyekkel át tudnának hatolni az élő sejteken.

Más tanulmányok pedig a bodzában lévő antioxidáns flavonoidok, köztük a kvercetin jótékony terápiás hatásaira világítanak rá, mivel kivételesen hatékonyan képesek megvédeni a sejteket a károsodásoktól.

Influenza, meghűlés, nátha ellen Fekete Bodzával

A fekete bodza maga a természetes orvosság, hiszen egyszerre immunerősítő, vírusölő és gyulladáscsökkentő is. A fekete bodza különösen hatékonynak bizonyul az influenza vírusa ellen, így egyaránt alkalmazható megelőzésre, illetve a már kialakult influenzás tünetek enyhítésére is.

A fekete bodza influenza elleni hatékonyságát számos tudományos kutatás is igazolja.

Egy 15 beteggel végzett orvosi vizsgálatban a felnőttek 60 ml, míg a gyermekek 30 ml bodza kivonatot kaptak, minek köszönhetően már 2 nap után jelentősen csökkentek az influenza tünetei, majd 3 nappal később több esetben teljesen meggyógyultak a betegek.

Egy kisebb tanulmányban arra jutottak, hogy a fekete bodza kivonat, a Sambucol, akár 3 nappal is képes lecsökkenteni a megfázás és az influenza tüneteit.

Wendy J. Weber természetgyógyász-szakorvos és epidemiológus szerint: „Tanulmányok rámutattak arra, hogy a bodza sokféle légzőszervi megbetegedést okozó vírus ellen hatásos (…). Továbbá a bodza olyan antocianinokat és molekulákat tartalmaz, melyek erősítik az immunrendszert. Ha ki akarja próbálni a bodzát, kérdezze meg orvosát, és ne hagyja, hogy a védőoltás legyen az egyedüli megoldás az influenza kezelésére!”

Egy német kutatóközpont tudósai megállapították, hogy a bodza antocianinjai stimulálják az immunrendszer működését, mivel fokozzák a citokinek termelését. A citokinek olyan fehérjék, melyek hírvivőként és összekötőként működnek, így hozzájárulnak az immunválasz szabályzásához, vagyis védik a szervezetet a betegségektől.

Más kutatások azt is megállapították, hogy a bodzában lévő antocianidok több antioxidánst tartalmaznak, mint a C- vagy az E-vitamin.

1995-ben Zakay és Rones egy kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatot végzett Panamában, ahol az influenza B vírusa járványos megbetegedéseket okozott. Az eredmények igen meggyőzőek voltak: a fekete bodza kivonatával kezelt betegek 93,3%-ánál jelentős javulást, teljes gyógyulást dokumentáltak. Ráadásul az influenza tünetei már 2-3 nap után nagymértékben enyhültek, a szokásos 7 nappal szemben.

A fekete bodza vérbőséget és fokozott izzadást is okoz, amivel szintén hozzájárul a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítéséhez, a gyógyulás felgyorsításához.

Egy 2001-es tanulmányban ezt írták a bodza kivonatáról: „(…) Természetes orvosság, vírusölő tulajdonságokkal, különösen különböző influenza-vírustörzsek ellen.”

Egy 2004-es tanulmányban pedig ez olvasható: „A tünetek 4 nappal lerövidültek, és más gyógyszerekből is kevesebbre volt szükség, azoknál, akik bodza kivonatot használtak.”

A Marylandi Orvosi Egyetem orvosai írták: „A bodzának gyulladásgátló, vírusölő, tulajdonságai lehetnek” és „egy tanulmány kimutatta, hogy képes megölni a H1N1 vírust”.

A Sambucol Immuno Forte nagy mennyiségű C-vitamint és cinket tartalmaz, így jelentősen támogatja az immunrendszer működését, aminek köszönhetően nagymértékben nőhet szervezetünk védekezőképessége, azaz csökken a betegségek kialakulásának kockázata.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Bodza

BODZA árak:
Felnőtt Szirup
100%-os » 120ml
= 3 971 ft / üveg
Gyermek Szirup
100%-os » 120ml
= 3 971 ft / üveg
Kapszula
100%-os » 30db
= 4 471 ft / üveg
Pezsgőtabletta
100%-os » 150db
= 3 471 ft / üveg
Termék RENDELÉS Megnézem a többi termék árát »

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva